Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Redactioneel commentaar

Komkommertijd?

Een jaar geleden keken we nog met veel ontzag vooruit naar de zomervakantie. Immers, waar haal je interessant automatiseringsnieuws vandaan als iedereen op vakantie is? Zo niet de zomer van 1997. Een greep uit het nieuws van de afgelopen weken: Compaq koopt Tandem, Tulip breekt met Commodore, Grootste order aller tijden Oracle, Concentratie mainframemarkt: Fujitsu neemt over Amdahl, PC prijzenslag, Machtswisseling bij Informix, Apple, Apple en nog eens Apple en natuurlijk de aanhoudende vraag naar IT'ers.

Het besluit om Computable deze zomer elke week uit te laten komen wordt door de aanhoudende nieuwsstroom gerechtvaardigd. Het lijkt er op dat de automatiseringsbranche geen rustperiode meer heeft. Het gunstige economische klimaat en de vakantiespreiding rekenen af met de komkommertijd. Het is dan ook met gemengde gevoelen waarmee ik volgende week in de auto stap en zuidwaarts ga. Ik laat het IT-nieuws een paar weken voor wat het is en organiseer mijn eigen komkommertijd. A bient�t.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-08-08T00:00:00.000Z Mark Plekker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.