Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Triathlon van opkoper Sanderink wel gezond

Gerard Sanderink komt in het nieuws als opkoper van bedrijven die in moeilijkheden verkeren, maar dat is niet altijd het geval.

G. Sanderink is momenteel volop in het nieuws (bijvoorbeeld De boerenslimheid van Gerard Sanderink, Computable, 13 juni 1997). Dit komt natuurlijk door de voorgenomen overname van Multihouse. In het algemeen komt Sanderink over als 'opkoper' van slecht draaiende ondernemingen. Dit is voor een groot deel waar.
Dat geldt echter niet voor Triathlon Automatisering. Als algemeen directeur en oprichter van dit bedrijf - tien jaar geleden - kan ik u vertellen dat Triathlon een financieel gezond bedrijf is en jaarlijks zeer goede resultaten realiseert. In die tien jaar is Triathlon gegroeid van zes naar tachtig medewerkers, met een omzet van tussen de vijftien- en twintig miljoen gulden.
Sinds de overname, ongeveer een jaar geleden, door de Sanderink Groep merken we in Gouda weinig van meneer Sanderink. Dat is waarschijnlijk zo omdat Triathlon ook dit jaar goed 'draait'. Door de publiciteit rond Sanderink lijkt het nu alsof Triathlon ook slecht functioneert. Dat is echter niet juist, zoals blijkt uit de cijfers van Triathlon. Het is van belang om dat in de publiciteit te brengen, omdat die verkeerde indruk nu averechts werkt bij onze relaties.
 
D. Luyendijk,
algemeen directeur
Triathlon Automatisering

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-06-20T00:00:00.000Z D. Luyendijk
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.