Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Gebruikersvereniging HP lanceert nieuwe website

Computable Expert

drs. Leendert Hinds
Docent middelbaar onderwijs. Expert van Computable voor de topics Management, Infrastructuur en ICT-branche.

Interexperience is de nieuwe naam voor de gebruikersvereniging van HP. Als je dagelijks werkt met zakelijke HP-producten is Interexperience de community voor jou. Het is een centrale, kritische en onafhankelijke plek waar ict-gebruikers hun kennis over HP-producten en -diensten met anderen delen. Interexperience zorgt ervoor dat je snel weet wat er speelt in de wereld van de HP-technologie. De community heeft een nieuwe interactieve site, dus contact in en buiten Nederland is snel gemaakt. Door ervaringen over HP-technologie uit te wisselen kan je ict-vraagstukken veel efficiënter aanpakken. Experts van HP en aan Interexperience verbonden HP business partners ondersteunen dat proces.

Sinds 1976 biedt Interexperience zijn leden een exclusief inzicht in de wereld van HP. Interexperience geeft toegang tot HP-kennis en is een instrument die je informatie geeft om beter gefundeerde beslissingen te nemen. Tevens geeft Interexperience je een stem in de communicatie met HP om kosten te besparen op je HP-investeringen.

Interexperience is een onafhankelijke community die zorgt voor belangenbehartiging, informatie, educatie en networking voor ict-professionals die gebruik maken van HP-producten en -diensten.

Belangenbehartiging; Interexperience komt op voor de interesses van zijn leden door feedback van klanten over HP en de producten van HP te verzamelen en te presenteren aan het management van HP.

Informatie; Interexperience is ook de waakhond van de HP-gebruikerscommunity. Interexperience heeft een onafhankelijke, objectieve kijk op HP-producten en -technologieën en publiceren regelmatig over hun bevindingen en wisselen deze actief uit op bijeenkomsten.

Educatie; Interexperience is een belangrijke trainingsbron voor zijn leden. Interexperience zorgt voor opleidingen op het gebied van HP-hardware- en HP-software-oplossingen zodat leden het optimale halen uit hun HP-investering.

Networking; Interexperience-evenementen, zoals conferenties, symposia en trainingen, zorgen ervoor dat leden de gelegenheid hebben om andere ict-professionals te ontmoeten die met dezelfde technologische uitdagingen te maken hebben.

Mede dankzij de inzet van de begunstigers zijn alle evenementen (conferenties, seminars en workshops) gratis voor de leden. Interexperience organiseert elk jaar in het najaar een conferentie. Om het jaar organiseert Interexperience een HP DutchWorld, dit is een tweedaagse conferentie. De seminars en workshops worden door de Special Interexperience Groups (SIG’s) georganiseerd.

Interexperience is een community voor alle ict-professionals die werken met HP-producten en -services. De leden hebben een grote variëteit aan interessegebieden. Interexperience heeft een aantal hoofdinteressegebieden benoemd, dit zijn de Special Interexperience Groups (SIG’s) van Interexperience. Deze SIG’s vormen de denktank van de community. Hierin moeten ideeën ontstaan die kunnen leiden tot nieuwe bijeenkomsten, seminars, services of projecten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-07-21T23:57:00.000Z Leendert Hinds
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.