Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Uitspraken over Apple onnozel

'Verdient Apple ten onder te gaan?' bestaat uit een serie onnozele uitspraken die doen denken aan een wasmiddelreclame.

Omdat ik zowel met Windows als met Mac OS werk leek het artikel Verdient Apple ten onder te gaan? van Ad Mulder (Computable, 29 november 1996) me interessant genoeg om te lezen. Met steeds verder stijgende verbazing nam ik kennis van de aaneenrijging van mijn inziens onnozele statements. Het leek me dat Mulder voornamelijk zijn neus gestoken had in de 'flames' die zich regelmatig op Internet ontspinnen tussen de inderdaad overdreven opgewonden Mac-fanaten en Windows-aanhangers. Beweringen als "Windows levert met 96 beeldlijnen per inch een merkbaar scherper beeld" passen goed in een aflevering van 'X wast merkbaar witter dan Y', maar lijken me niet op z'n plaats in een bekend vaktijdschrift. Iedereen weet dat het aantal beeldlijnen per inch niet de enig zaligmakende factor is als het gaat om beeldscherpte.
 Douwe Vonk

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-12-20T00:00:00.000Z Douwe Vonk
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.