Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Redactioneel commentaar

Goede voornemens

Op een mooie dag in september stormde de dochter van meneer HP zijn studeerkamer binnen. Vol enthousiasme en dolverliefd vertelde zij haar vader dat zij haar oog had laten vallen op meneer Compaq en dat een huwelijk in het verschiet lag. Meneer reageerde verrast op deze onverwachte beslissing. Nu begreep hij haar beweegredenen wel vaker niet helemaal, dus hij hield zijn mond en zei niet meteen nee.

Toch kreeg hij vrij snel bedenkingen tegen het prille geluk. Wat moet zijn dochter met een Texaanse cowboy die zijn fortuin heeft vergaard in de dozenschuiverij? Meneer HP komt uit een gegoede familie en wil zijn oogappel niet kwijtraken aan de eerste de beste die erin slaagt haar in te palmen.
Kan hij nog wel een stokje voor haar plannen steken? Helaas heeft zij haar huwelijksvoornemen al van de daken geschreeuwd nog voor ze haar vader erin kende. Haar maagdelijke reputatie is dus al beschadigd, ook als het huwelijk alsnog wordt afgeblazen. Als alles wel doorgaat, vreest hij voor de kinderen die eruit zullen voortkomen.
Hoe het sprookje afloopt? Ik hoop voor iedereen op een lang en gelukkig leven samen, maar misschien zit dat er niet meer in voor mevrouw Fiorina en meneer Capellas. Goede voornemens moet je ook nooit hardop uitspreken; dan gaan mensen je er alleen maar aan houden.
Goed, één voornemen dan. We zullen u het komende jaar precies vertellen hoe dit verhaal afloopt. Dit was het laatste nummer van Computable in 2001. Mij rest slechts u een feestelijke kerst en een heel succesvolle start van het nieuwe jaar te wensen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-12-21T00:00:00.000Z Cindy Curré
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.