Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Niet Fujitsu maar Aldi dumpte 200.000 PC's

In Computable (1 juni) verscheen een achtergrondartikel over trends op de chipmarkt. Hierin wordt geschreven dat Fujitsu in enkele dagen tijd 200.000 PC's dumpte via de Duitse supermarktketen Aldi. Fujitsu is echter niet verantwoordelijk voor deze actie. De verantwoordelijke voor de levering van deze PC's is het Duitse bedrijf Medion AG.

managing director
Fujitsu Computers Benelux

Naschrift
Uw opmerking is terecht. Ik vertrouwde bij het verzamelen van mijn artikel op twee bronnen, een persbericht van Dataquest en een artikel in The Wall Street Journal, beide van 6 mei 1999.
Navraag bij de algemeen directeur van Medion leert dat dit bedrijf, en niet Fujitsu, PC's heeft verkocht via Aldi. Hij zond me ook bronnen waarin dit wordt bevestigd. Het aantal van tweehonderdduizend wil hij echter niet bevestigen.
 
René Raaijmakers

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-07-02T00:00:00.000Z Johan Doruiter
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.