Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Overzicht Pentium II-aanbieders onvolledig

Het overzicht van Pentium II-aanbieders in Nederland was niet volledig. Ofschoon het overzicht volledigheid suggereert, is dat niet zo.

Met interesse lazen wij Fabrikanten volgen pad van Pentium II (30 mei 1997), over de Pentium PII en de leveranciers die deze processor momenteel in meer of mindere mate kunnen aanbieden. Ofschoon het overzicht volledigheid suggereert, is dat niet zo. Wij willen uw informatie aanvullen met de gegevens van Intergraph, de enige leverancier die door de nauwe samenwerking met Intel bij de annoncering van 7 mei al een dual-processor uitvoering kon demonstreren van de 300 Mhz versie.
Intergraph Computer Systems levert nu een reeks van single- en dual-processor Pentium PII-systemen in zowel 233 als 266 Mhz uitvoering. De TDZ 325/425, het topmodel, is een 3D Personal Workstation in een 'dual 266 Mhz Pentium PII'-uitvoering. In prestaties kan deze machine zich meten met werkstations als de Octane van Silicon Graphics - voor bijna de helft van de prijs. Een unieke eigenschap die alleen Intergraph biedt, is de mogelijkheid om de TD 320, die standaard is uitgerust met de Pentium Pro, op te waarderen naar de Pentium PII (single/dual).
De PC's en Personal Workstations van Intergraph zijn bedoeld voor de volgende toepassingen: 'digitale inhoudscreatie', cad/cam, en 3D-visualisatie en -animatie. De prijs van de Intergraph PII-systemen begint bij 5.475 gulden.
 
Joyce Hoornik, manager marketing communications, Intergraph Benelux, Hoofddorp

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-06-13T00:00:00.000Z Joyce Hoornik
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.