Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Apple-artikel druppel die emmer doet overlopen

De berichtgeving over Apple lijkt bedoeld om dit bedrijf zo negatief mogelijk af te schilderen en is bepaald niet vrij van vele 'subjectieve' argumenten.

Met stijgende verbazing heb ik het artikel van Ad Mulder over Apple gelezen (29 november 1996). Het valt me op dat Computable de laatste tijd, zeker wat betreft het nieuws over Apple, bepaald niet vrij is van vele 'subjectieve' argumenten, die kant nog wal raken en bedoeld lijken om een zo negatief mogelijk beeld te (blijven) schetsen van alles wat maar Apple is. Het hele 'Apple is een gesloten systeem'-verhaal ligt al lang achter ons. Kijk maar eens hoeveel strategische allianties Apple op dit moment met andere bedrijven heeft. Dat het Mac OS aan structurele vernieuwing toe is wat betreft preemptive multitasking etcetera onderschrijf ik van harte. Beweer echter niet dat Windows 95 ineens het besturingssysteem bij uitstek is, want dan krijg ik het gevoel dat weer eens de zoveelste (door Microsoft?) goedbetaalde sponsoractie is gestart! Dat er geen nieuwe Mac-produkten zouden uitkomen, is het zoveelste fabeltje. Ik zou zo nog even kunnen doorgaan, maar wil alleen nog maar verzoeken om 'recensies' eens goed door te lichten en het 'waarheidsgehalte' meer eer aan te doen. Dit is de druppel die de emmer doet overlopen in een reeks van (alleen maar) negatieve berichten in Computable over Apple.
 
Heino Wendelaar

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-01-10T00:00:00.000Z Heino Wendelaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.