Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Redactioneel commentaar

Reageren

Dit artikel delen:

Went het al? Sinds vorige week valt bij u de geheel vernieuwde Computable in de bus. Nieuw papier, nieuw formaat, nieuw logo, nieuwe vormgeving: we hebben het blad grondig op zijn kop gezet.Gelukkig hebben we veel positieve reacties gehad op ons eerste nummer, waarvoor mijn hartelijke dank.

Maar natuurlijk willen we niet alleen van het eerste nummer weten wat u ervan vindt. Daarom vermelden we voortaan bij alle artikelen in Computable een e-mail adres waarop u de schrijver van het artikel kunt bereiken. Heeft u extra informatie over het onderwerp van het artikel, bent u het absoluut niet eens met de auteur (of juist wel), of is er een andere reden waarom u van mening bent dat uw informatie ons moet bereiken: e-mail ons.
We hebben geprobeerd om Computable op meerdere manieren interactiever te maken. U zult de komende maanden in toenemende mate verwijzingen in ons tijdschrift aantreffen naar informatie online, in veel gevallen naar onze eigen website computable.nl (met elke dag het laatste ict-nieuws en een uitgebreid nieuwsarchief), maar ook naar relevante websites waarop u meer informatie kunt krijgen over het onderwerp van het artikel, bijvoorbeeld de site van een onderzoeksbureau. We nemen alleen verwijzingen op naar informatie die voor u als lezer relevant is. Het betreft geen commerciële verwijzingen, maar een redactionele dienst voor lezers.
Kortom: ook online mag u de komende tijd meer van ons verwachten. Houd dus niet alleen de gewone brievenbus, maar ook computable.nl nauw in de gaten.
Algemene reacties kunt u altijd sturen naar: redactie@computable.nl.
 
De komende vier maanden leest u op deze plek geen hoofdredactioneel commentaar, maar een commentaar van een van de andere redactieleden.

 
Cindy Curré

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-05-24T00:00:00.000Z Cindy Curré
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.