Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Al Gore is Democraat geen Republikein

De redactie van Computable heeft gemerkt dat lezers snel in de pen klimmen, als geloofszaken aan bod komen. Ook Al Gore (gelooft in Internet) deed de e-mail veelvuldig piepen, getuige de reacties op het artikel 'Gore kil ontvangen op Microsoft-campus' (Computable Online, 16 november).

'Gore is democraat!'
'Beetje flauw misschien, maar volgens mij is Al Gore nog steeds Democraat.'
'Sodeju zeg, als je dergelijke details al niet correct kunt weergeven....'
'Al Gore behoort tot de 'Democraten'. Ga je eens even diep schamen voor zulke onbenullige fouten.'
'Ik lees op jullie site iets over het bezoek van Al Gore aan de Microsoft-campus in Redmond. Daarin wordt Gore beschreven als een republikeinse presidentskandidaat. Laat het hem niet horen, Gore is democraat.'
'Nooit geweten dat de democratische vice-president meedoet als Republikeinse presidentskandidaat aan de nieuwe verkiezingen van volgend jaar.'
Wij danken de attente lezers, respectievelijk: Richard Lie, Pieter Davids, Mark van Leeuwen, 'Arjen', Theo M.M. Herpers en Gijs Key.
 
Redactie

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-11-26T00:00:00.000Z Redactie