Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Redactioneel commentaar

Nieuw!

U bent inmiddels op pagina 3 aangeland van een compleet vernieuwde Computable. Dat was u hopelijk niet ontgaan: we hebben immers tegelijkertijd het formaat, het papier, het logo, de vormgeving en de indeling veranderd.De meest in het oog springende veranderingen zijn die van formaat en papier. Na 35 jaar hebben we afscheid genomen van ons tabloidformaat en van het krantenpapier. Voortaan maken we een tijdschrift, dat verschijnt op handzaam formaat en wit papier, in één katern in plaats van twee.

Daarnaast proberen wij u makkelijker wegwijs te maken in ons wekelijkse aanbod van artikelen door op de voorpagina duidelijk aan te kondigen welke onderwerpen u waar kunt vinden. Ook de indeling is veranderd: op de eerste pagina's treft u het nieuws van die week aan, gepresenteerd in kortere, overzichtelijke artikelen. De nieuwssectie wordt afgesloten met In de Week, het commentaar van Fred van der Molen. Daarna volgt een aantal verdiepende artikelen, bestaande uit analyses, interviews en gebruikersverhalen. Het laatste deel van Computable wordt, zoals u van ons gewend bent, gevuld met achtergrond en opinie. In dit deel vindt u bijvoorbeeld de column van Martin Healey.
Misschien vraagt u zich af wat we niet veranderd hebben? Simpel. Computable is en blijft hét vaktijdschrift voor de ict-professional. Net als voorheen brengen wij u elke week al het relevante it-nieuws, aangevuld met achtergrondverhalen en opinies van gezaghebbende it-deskundigen. Van dezelfde kwaliteit als u van ons gewend bent.
Mocht u moeilijk afscheid kunnen nemen van de krant Computable, dan verwijs ik u graag naar het historisch Computable-overzicht op pagina 38 en 39, waarin we alle belangrijke veranderingen van de afgelopen jaren nog eenmaal de revue laten passeren.
Misschien dat het deze week nog een beetje onwennig zal zijn. Laat ons weten wat u van de nieuwe Computable vindt; we staan altijd open voor suggesties en leuke ideeën: redactie@computable.nl.
 
Cindy Curré, hoofdredacteur Computable

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-05-17T00:00:00.000Z Cindy Curré
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.