Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Cursustechniek CMG is niet nieuw

In het artikel 'CMG gebruikt nieuwe cursustechniek' (Computable, 3 april) wordt vermeld dat een nieuwe wijze van het volgen van opleidingen (via een intranet) wordt gebruikt. De vermelde oplossing is echter al meer dan drie jaar in gebruik bij de TAS Groep te Baarn.

Momenteel hebben wij een compleet scala aan cbt-opleidingen van diverse leveranciers, zoals CBT Systems, Netg en Datatrain. Deze opleidingen worden veelal gebruikt voor het aanpassen van de kennis van professionals aan de behoeften van zowel professional als opdrachtgever. Ook de individuele carrières van professionals worden hiermee ten dele gestuurd. Hierbij is het wel zo dat verschillende onderdelen van het aanbod aan 'computer based training' vragen om een afsluitend certificaat, eventueel gekoppeld aan praktijkcases. Zowel de praktijkcases als de certificaten worden grotendeels binnen de TAS Groep afgenomen.
 
Martin Stevense,
manager Opleidingen TAS Top Talent

Naschrift
In het genoemde artikel hebben wij de overstap van CMG naar een voor het bedrijf nieuwe cursustechniek beschreven. We hebben de gevolgen hiervan voor het volgen van interne cursussen bij de onderneming willen aangeven, als praktijkvoorbeeld voor bedrijven die dezelfde stap willen maken.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-04-24T00:00:00.000Z Martin Stevense
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.