Wilfred Genee toch geen ceo van JHB Group

Wilfred Genee (foto: Foto: Niels Kim - Wikipedia/ CC BY 3.0 nl)

Voetbal Insite-presentator Wilfred Genee ziet toch af van het directeurschap van JHB Group uit Schijndel. Eigenaar Hans Brus is met pensioen en zocht een nieuwe ceo. Afgelopen juni werd bekend dat hij Genee had benaderd. Die zag het ceo-schap als bijbaan wel zitten maar zegt nu dat deze post toch niet te combineren valt met media-activiteiten.

Bij de JHB Group werken een paar honderd man. Het Brabantse familiebedrijf bestaat uit vier werkmaatschappijen: Xemex (leverancier van ‘smart metering communicatie’), Liquix (oplossingen voor het opwaarderen van prepaid-tegoeden), Vitam (cateraar) en Brinvast (vastgoed).

Wilfred Genee ging in eerste akkoord met het opmerkelijke voorstel van JHB-eigenaar Hans Brus. Maar inmiddels is hem gebleken dat een baan als ceo lastig te combineren valt met zijn werk bij de omroepen RTL en BNR. Genee moest eigenlijk drie à vier dagen op kantoor in Brabant aanwezig zijn en dat bleek onmogelijk.

'We dachten dat het wel in twee dagen kon', zegt hij tegen Quote. 'Toen we er goed voor gingen zitten bleek het toch niet te passen in mijn schema. Een normale ceo werkt zestig uur per week, maar hoe moest ik dat doen met VI, BNR en de Europa League-uitzendingen? Ik wil mijn kinderen ook nog zien.'

Hans Brus is oud-voorzitter van FC Den Bosch en van voetbalclub Schijndel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-13T17:59:00.000Z Rik Sanders