Tig redenen om naar Computable Café te komen

Redactie nodigt ict’ers op ludieke wijze uit

Uitnodiging

Volgende week is het zo ver: dan vinden op 1 en 2 november de vakbeurzen Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo plaats in Jaarbeurs in Utrecht. Computable is hoofdmediapartner en heeft op de beursvloer zijn eigen Computable Café. Hierin vinden allerlei inhoudelijke sessies plaats, naast natuurlijk een hoop gezelligheid. De redactie van Computable meent dat er voldoende redenen zijn om naar het Computable Café te komen en roept iedereen op om dat ook te doen!

Om ict-professioanls, ict-managers en andere geïnteresseerden te overtuigen om naar Computable Café tijdens de vakbeurzen Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo te komen, maakte de redactie van Computable een ludieke video. Hierin wijst het op ‘tig’ redenen om naar Utrecht te komen. Zo wijst het op de inhoudelijk sessies over disruptie, ransomware, datagestuurd ondernemen, startups in it en de GDPR, maar ook worden MafiaBoy, de netwerkborrels met Protinus IT, de Computable Challenge en uiteraard de Meet the Press benoemd. Enfin, laat je zelf maar overtuigen naar aanleiding van de volgende video:

Tig redenen om naar Computable Café te komen!

Deelnemen

Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo vindt plaats op woensdag 1 en donderdag 2 november 2017 in de Utrechtse Jaarbeurs. Tickets zijn gratis. Je kunt je hier registreren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Zucht ....
't is een ex hacker die zijn leven gebeterd heeft'
'Ik wil wel een gesigneerd petje van Max Verstappen hebben'

En daar moeten proffesionals dan door getriggerd worden ?
Ik kan overigens niet, moet die dagen gewoon werken he.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-26T11:59:00.000Z Sander Hulsman