Virtueel de Dom beklimmen op Utrecht CS

Utrechtse pop-up store Antea Group toont werk van ingenieurs

De pop-up store van ingenieursbureau Antea Group op Utrecht Centraal

Ingenieursbureau Antea Group heeft een pop-up store op Utrecht Centraal geopend. In deze winkel kunnen deelnemers door middel van virtual reality de Dom-toren beklimmen. Bezoekers zetten virtueel de klok gelijk, versterken de toren met bakstenen en kunnen het carillon een lied laten spelen. Hiermee toont het ingenieursbureau één van de projecten waaraan het werkt.

Antea Group wil met de pop-up store bezoekers kennis laten maken met het ingenieurswerk. Zo toont het bedrijf projecten waaraan gewerkt wordt: van een dijk voor droge voeten tot dronetechniek en van slimme autoweg tot energieneutrale woonwijk.

Daarnaast wil het bedrijf met bezoekers in gesprek gaan over de toekomst van Nederland. ‘We willen mensen laten zien wat we doen, maar vooral ook van hen horen wat er bij hen leeft en waar wij volgens hen onze denkkracht op in moeten zetten’, vertelt Eelke Dute, één van de initiatiefnemers. 

De tijdelijke winkel wordt gerund door de medewerkers van Antea Group en is tot en met zondag 28 oktober te bezoeken op het winkelplein in Utrecht Centraal tussen de sporen 18/19 en 20/21 aan de zuidzijde van de stationshal.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-23T09:52:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.