Ontwerp grafsteen bekijken via vr-bril

Cuperus Gedenken, specialist in het ontwerpen en maken van gedenktekens en grafmonumenten in Noordoost-Nederland, biedt nabestaanden sinds kort de mogelijkheid om nog niet bestaande grafstenen virtueel te bekijken met een vr-bril. Met deze bril is het mogelijk om ‘rond de grafsteen te lopen’.

Folkert Cuperus, directeur Cuperus Gedenken: ‘Naast het persoonlijke gesprek en aandacht voor de wensen van onze klanten om een persoonlijk en op maat gemaakt uniek grafmonument te leveren zijn we doorlopend op zoek naar manieren om het voor klanten nog makkelijker te maken. De samenwerking met VR-Innovations uit Zwolle heeft een nieuwe toepassing voor onze klanten opgeleverd die het nog makkelijker maakt om vooraf te ervaren hoe het ontworpen grafmonument eruit komt te zien.’

Om een goed beeld te krijgen van een grafsteen is op de vestigingen van Cuperus Gedenken in Meppel, Zwolle en Drachten op afspraak de vr-beleving beschikbaar. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-28T11:07:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.