Managed hosting door True

IBM laat zich gelden op CeBIT 'nieuwe stijl'

Dit artikel delen:

Als eerder gemeld, de ict-beurs CeBIT 2018 van vorige week was de eerste versie van CeBIT New Style. Minder een vakbeurs, meer een festival.

Op het grote open festivalterrein viel naast het reuzenrad van SAP meteen het zwevende restaurant van IBM op, waar onder het genot van enkele versnaperingen potentiële klanten en partners zich lieten fêteren met een hapje en een drankje.

Een van de belangrijkste activiteiten van IBM is het ondersteunen van bedrijven in alle soorten en maten. Zo levert het bijvoorbeeld in een internet of things (IoT)-project sensoren aan de haven van Rotterdam, waardoor de havenmeester een beter inzicht heeft in de juiste aanlegplaats.

Eigen hal

Ook ondersteunt IBM een idealistisch waterproject in Afrika met sensors in een drinkbeker. En zo is het bedrijf actief in het productieproces van elektrische fietsen met onder meer software voor planning en onderhoud.

Op CeBIT 2018, dat vorige week plaatsvond in Hannover, had IBM een eigen hal, waarin allerlei partners hun projecten lieten zien op het gebied van artificial intelligence, business analytics, cloud computing, blockchain, security, supercomputing én quantumcomputing.

In het onderstaande filmpje ziet u hoe dat er ongeveer uitzag.

IBM op CeBIT 2018

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-21T09:40:00.000Z Jeroen de Groot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.