Google rijdt rond met Digitale Werkplaats

De mobiele Digitale Werkplaats van Google op het Jaarbeursplein in Utrecht (foto: Rik Sanders)

Prominent zichtbaar op het Jaarbeursplein in Utrecht tegenover de ingang van Utrecht CS: Googles Digitale Werkplaats. Het bedrijf is op tournee en rijdt met zijn mobiele trainingscentrum de komende tijd naar Utrecht, Nieuwegein, Leeuwarden, Middelburg, Rotterdam en Lelystad. Belangstellenden kunnen er gratis workshops krijgen over online ondernemen.

Google biedt sinds een paar jaar online gratis trainingen aan voor een ieder die zijn digitale vaardigheden wil verbeteren, zoals (startende) ondernemers of werknemers die online beter uit de voeten willen komen.

Deze maand is de Digitale Werkplaats op tournee en doet met een mobiel ingericht informatie- en trainingcentrum diverse steden aan. Belangstellenden kunnen workshops volgen op het gebied van onder meer digitale marketing, online vindbaarheid, beveiliging en privacy (in samenwerking met Alert Online) en analytics. Inschrijving kan online of op locatie. Vol is vol.

Een medewerker van de Digitale Werkplaats op het Jaarbeursplein bezweert dat er tijdens de workshops niet alleen maar aandacht is voor Google maar ook voor andere online- en socialemediabedrijven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-11-04T17:56:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.