Stoom afblazen op het NK Serverwerpen

Serverwerpen (archief). Fotocredit: DHPA TechFest / Wietse Pottjewijd.

Ict’ers kunnen hun frustraties er weer uitgooien tijdens het NK Serverwerpen. De negende editie van dat evenement wordt 2 september gehouden in Nieuwegein. Tijdens de wedstrijd probeert een deelnemer een rackmountable van 1U hoogte vanuit stilstand zo ver mogelijk de baan op te slingeren.

‘De Olympische Spelen in Tokyo liggen inmiddels achter ons, maar veel sportliefhebbers weten dat één van de mooiste krachtinspanningen nog moet komen: het Nederlands Kampioenschap Serverwerpen’, schrijft de organisatie.    

Tijdens het kampioenschap gaan ict’ers uit Nederland de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel. De organisatie verwacht extra animo omdat ict’ers graag stoom afblazen na het vele thuiswerken. Na een jaar van afwezigheid door de coronamaatregelen keert het evenement terug op de zomerbarbecue van de Dutch Cloud Community.

De organisatie: ‘In de historie van dit kampioenschap is de sport zowel verguisd als iets te serieus genomen. De reacties van deelnemers varieerden van: ‘jullie zijn niet goed wijs’ tot ‘ik ben het niet eens met de uitslag’.' De wedstrijdleiding benadrukt dat het vooral om de verbroedering draait. 

Versla jij dit jaar de NK Serverwerpen-kampioen van 2019 Oscar Pouwels? Of breek je het Nederlands record van Ernie Sophia (een worp van ruim 16 meter)? Bekijk de sfeerbeelden van Omroep Flevoland van het NK Serverwerpen 2019. Aanmelden kan via de website van het evenement.

NK Serverwerpen 2019

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-08-27T16:15:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.