Smartphone is massavernietigingswapen

Maar nu is er Selfie Cosmetic!

Kylie Jenner

Wist jij dat de high-energy visible (HEV)-straling van je smartphone - the blue light - gevaarlijker is dan uv-straling? Kylie Jenner wel. En daarom komt de jongste miljardair aller tijden met een crème die je gezichtshuid beschermt tegen het verwoestende effect van een selfie.

Volgens studies uit de Verenigde Staten - aldus het persbericht - zou de ultrablauwe straling afkomstig van smartphone, notepad of notebooks verantwoordelijk zijn voor vroegtijdige huidveroudering en zelfs het DNA van de huid veranderen en mogelijk tot huidkanker leiden. Een blik op een mobiele telefoon, elke selfie dus, is levensgevaarlijk. Maar niet lang meer, nu Kylie Jenner, die net zo bekend staat om haar cosmetische innovaties als om haar grenzeloze rijkdom, met Selfie Cosmetic komt, een crème die - ja, het staat er echt - je gezichtshuid beschermt tegen het blauwe licht.

Hoe de magie werkt? Nou, door de crème ziet je huid er fris en ontspannen uit, alsof hij is gekust door de zon. Bovendien worden donkere kringen, schaduwen, acne geretoucheerd door een soort glans, waardoor je niet alleen meer uitstraling krijgt maar ook meer bescherming  geniet. Zoiets.

En dat is nog niet alles. In een interview met het boulevardblad Daily Day News vertelt een vriendin van  Jenner, Anastasia Karanikolaou, dat zelfs het technologiebedrijf Apple een samenwerking met haar zou zijn aangegaan. Toestellen van Apple veroorzaken namelijk het gevaarlijke blauwe licht. Ongelofelijk, toch? De mensheid is gered als je je bedenkt dat er dagelijks wereldwijd miljoenen selfies worden gemaakt

En intussen poedert Jenner nog maar eens haar neusje voor lucratieve zakelijke ideeën.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Als Kylie het zegt zal het wel waar zijn. Ik zal m'n neus ook maar gaan poederen.

Kylie Jenner heeft iets meer nodig dan een anti-HEV crème. Een hersentransplantatie van iemand die wel wetenschap begrijpt!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-11T08:58:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.