Protinus IT steunt Esther Vergeer Foundation

Esther Vergeer met een jonge rolstoeltennisser tijdens een clinic

De Esther Vergeer Foundation maakt ‘gewoon’ sporten op een gewone vereniging mogelijk voor kinderen met een lichamelijke beperking. De Houtense it-dienstverlener Protinus IT ondersteunt dit doel nu extra, in een tijd waarin ook deze kinderen aan huis gekluisterd zijn.

Verspreid over Nederland heeft de Esther Vergeer Foundation vijfentwintig projecten waar wekelijks door ruim honderd kinderen gerolstoeltennist wordt. Ook organiseert de stichting jaarlijks een tenniskamp, waar drie dagen lang, zonder ouders, de kinderen heel veel tennissen, spelletjes doen en lol maken. Maar ook de stichting heeft vanwege de coronacrisis de activiteiten (clinics) tot nader order afgelast.

De vernieuwde sponsorbijdrage van Protinus IT maakt het mogelijk om deze activiteiten weer door te laten gaan op het moment dat dat weer kan. Oprichter en naamgever van de stichting Esther Vergeer, ex-rolstoeltennister op topniveau en meervoudig paralympisch kampioen, onderstreept het belang van de bijdrage van Protinus IT. 'Juist nu is het belangrijk dat we de kinderen kunnen laten zien dat ze hopelijk binnenkort weer kunnen genieten van onze activiteiten'.

Vincent Verbiesen, algemeen directeur van Protinus IT: 'Onze ondersteuning middels deze bijdrage aan de Esther Vergeer Foundation is een verzwaard vervolg op onze bijdrage van vorig jaar. In dat jaar hebben we gezien hoe belangrijk de foundation is voor verbinding van kinderen onderling enerzijds en versterking van hun gezondheid, zelfredzaamheid en zelfvertrouwen anderzijds.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-04-01T13:15:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.