KPN koppelt verkeersbronnen in Data Services Hub

Data helpen bij doorstroming van verkeer

Verkeer

In het weg-, water-, lucht- en spoorverkeer in Nederland hebben we vaak te maken met enorme vertragingen. Met data is echter de doorstroming van verkeer te stimuleren. KPN ontwikkelde hiervoor de Data Services Hub en Talking Traffic was de launching customer van deze dienst. Deze innovatie is genomineerd voor de Computable Awards 2017 in de categorie Digital Innovation van het Jaar.

Genomineerden in deze categorie kregen van de onafhankelijke jury van de Computable Awards 2017 de opdracht mee om een video over hun innovatie te maken. KPN betrekt organisaties bij mobiliteit. In de Data Services Hub experimenteren deze organisaties met data om gezamenlijk te komen tot nieuwe mobiliteitsoplossingen. Centraal hierbij staan data en dan voor het delen ervan. Hierin werken de partijen, die soms concurrenten van elkaar zijn, in vertrouwen met elkaar samen om tot écht slimme oplossingen te komen.

De jury van de Computable Awards 2017 heeft de genomineerden in de categorie Digital Innovation van het Jaar gevraagd om in een korte video hun nominatie toe te lichten. Onder andere op basis van het videomateriaal zal de jury in deze categorie de winnaar gaan bepalen. Deze winnaar wordt op 31 oktober 2017 bekend gemaakt tijdens het netwerkdiner van de Computable Awards 2017. Bekijk daarom ook de volgende video:

Computable Awards 2017: Data Services Hub

Stemmen Computable Awards 2017

In deze categorie van de Computable Awards is het helaas niet voor het publiek mogelijk om te stemmen. De onafhankelijke jury zal bepalen wie er op 31 oktober 2017 gaat winnen. Toch kan er nog wel tot en met 8 oktober 2017  gestemd worden op de overige genomineerden van de Computable Awards 2017.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-03T16:34:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.