Managed hosting door True

Thuisdialyse Flevoziekenhuis maakt patiënt mobiel

KPN waarborgt verbinding te allen tijde

Thuisdialyse Flevoziekenhuis

Het leven van nierpatiënten is zwaar; drie tot vier dagen per week zijn zij bezig met hun eigen gesteldheid. Om te dialyseren moeten zij naar een ziekenhuis toe. Maar nu niet meer bij het Flevoziekenhuis, want die bieden in samenwerking met KPN thuisdialyse aan. Een innovatieve oplossing die genomineerd is voor de Computable Awards 2017 in de categorie Digital Innovation van het Jaar.

Genomineerden in deze categorie kregen van de onafhankelijke jury van de Computable Awards 2017 de opdracht mee om een video over hun innovatie te maken. KPN en Flevoziekenhuis maakten er meerdre, twee zijn hieronder te zien. Uit de video's van KPN en het Flevoziekenhuis blijkt hoe zwaar nierpatiënten het hebben en hoeveel tijd ze meer krijgen doordat zij thuis gedialyseerd kunnen worden. Een verpleegkundige is bij de patiënt aanwezig en staat in direct contact met de arts in het ziekenhuis. Hierdoor spaart een patiënt uren per dag uit waardoor hij meer tijd voor andere dingen krijgt. De rol van KPN in dit zorgexperiment, dat eigenlijk geen experiment meer is, is cruciaal, want het bedrijf waarborgt de verbinding tijdens de thuisdialyse te allen tijde.

De jury van de Computable Awards 2017 heeft de genomineerden in de categorie Digital Innovation van het Jaar gevraagd om in een korte video hun nominatie toe te lichten. Onder andere op basis van het videomateriaal zal de jury in deze categorie de winnaar gaan bepalen. Deze winnaar wordt op 31 oktober 2017 bekend gemaakt tijdens het netwerkdiner van de Computable Awards 2017. Bekijk daarom ook de volgende twee video's:

Computable Awards 2017: Thuisdialyse (Flevoziekenhuis en KPN)

Computable Awards 2017: Thuisdialyse (Flevoziekenhuis en KPN) (2)

Stemmen Computable Awards 2017

In deze categorie van de Computable Awards is het helaas niet voor het publiek mogelijk om te stemmen. De onafhankelijke jury zal bepalen wie er op 31 oktober 2017 gaat winnen. Toch kan er nog wel tot en met 8 oktober 2017 gestemd worden op de overige genomineerden van de Computable Awards 2017.

Stem nu voor de Computable Awards 2018!

Stem nu op de genomineerden van de Computable Awards 2018! Dit kan tot en met 7 oktober 2018.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Partners 2018 

Exclusive

Gold

Silver

Recruitment

Social media

Content

Tafel

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.