Gezondheidsmeter PGO biedt patiënt volledig inzicht

Curavista bouwt online platform voor gegevensuitwisseling

zelfzorg ehealth medicijn

Curavista heeft de Gezondheidsmeter PGO ontwikkeld: een online platform waar de patiënt in één volledig overzicht zijn gezondheidsgegevens veilig kan ontvangen, aanvullen en delen met de zorgverlener. De behandelmethodes worden afgestemd op de voorkeuren en overtuigingen van de patiënt. Daarvoor biedt Gezodheidsmeter PGO inhoudelijk sterke modules voor meer dan zestig ziektebeelden. Per ziektebeeld wordt informatie vanuit de patiënt gecombineerd met informatie vanuit het epd. Het project ‘Gezondheidsmeter PGO’ is genomineerd voor de Computable Awards 2018 in de categorie Digital Transformatie van het Jaar.

Genomineerden in deze categorie kregen van de onafhankelijke jury van de Computable Awards 2018 de opdracht mee om een video over hun transformatie te maken. In deze video wordt duidelijk het project ‘Gezondheidsmeter PGO’ uitgelegd. Het beschrijft hoe data uit drie verschillende bronnen worden ontvangen: de patiënt vult PROMS in, BGZ (basis gegevens set zorg) en apps en devices van derden. Alle data worden opgeslagen in het datawarehouse en over modules heen gebruikt. Zo worden data informatie in één overzicht, toegankelijk voor alle stakeholders (burgers en zorgverleners). Via een api kan het datawarehouse bevraagd worden door derden na goedkeuring van de burger.

De jury van de Computable Awards 2018 heeft de genomineerden in de categorie Digital Transformatie van het Jaar gevraagd om in een korte video hun nominatie toe te lichten. Onder andere op basis van het videomateriaal zal de jury in deze categorie hun oordeel gaan bepalen. Ook het publiek bepaalt voor 50 procent wie er in deze categorie gaat winnen. Deze winnaar wordt op 30 oktober 2018 bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de Computable Awards 2018. Bekijk daarom ook de volgende video:

https://youtu.be/

Computable Awards 2018: Wordt 'Gezondheidsmeter PGO' de Digitale Transformatie van 2018?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-14T09:44:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.