Bouke Hoving helpt KPN naar klantgedreven organisatie

Executive vice president scoort met innovaties en transformaties

Bouke Hoving

Bouke Hoving

Bouke Hoving is als executive vice president Networks & IT bij KPN verantwoordelijk voor KPN’s innovatieprogramma’s en het transformatieprogramma ‘Simplificatie & Innovatie’, waarmee hij KPN heeft weten te transformeren naar een klantgedreven organisatie met een geïntegreerd en gebruikersvriendelijk aanbod van producten en diensten. Met deze aanpak heeft Hoving een nominatie in de wacht gesleept voor de Computable Awards 2018 in de categorie CxO van het Jaar.

In onderstaande video gaat Hoving in op de disruptieve transformatie die hij in de cultuur heeft weten te bewerkstelligen die de KPN-medewerkers in staat stelt het optimale uit hen zelf te halen voor de klant én KPN. Daarbij is niet dus alleen de it veranderd ten goede van de klant. Voor deze inspanningen is hij in november 2017 door CIO Magazine verkozen tot Chief Information Officer of the Year tijdens de jaarlijkse CIO Day. Daaropvolgend heeft hij in juni 2018 in Brussel de titel European CIO of the Year, Global Responsibility, gewonnen. Hij kreeg deze titel tijdens een door CIONET International georganiseerd gala.

De jury van de Computable Awards 2018 heeft de genomineerden in de categorie CxO van het Jaar gevraagd om in een korte video hun nominatie toe te lichten. Onder andere op basis van het videomateriaal zal de jury in deze categorie percentages gaan verdelen over de genomineerden. De winnaar wordt bepaald op basis van juryoordeel en publieksstemming en wordt op 30 oktober 2018 bekend gemaakt tijdens de Computable Awards 2018. Bekijk daarom ook de volgende video:

Wint Bouke Hoving (KPN) de Computable Award voor CxO van het Jaar 2018?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-21T11:18:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.