App BuildingMonitor/VitaConnect voor gebouwbeheer

Van Dorp Installaties-scale-up VitaTech werkt samen met Mendix en TimeSeries

Van Dorp Installaties is een technisch dienstverlener die duizenden gebouwen en hun installaties beheert. Samen met Mendix en TimeSeries ontwikkelde het bedrijf een applicatie voor desktop en mobile, die eenduidig en helder realtime informatie verschaft per beheerd pand, zowel voor FM-partijen als hun klanten. Het project is om ook internationaal te kunnen groeien inmiddels ondergebracht in een onafhankelijke scale-up: VitaTech. En de naam veranderde van BuildingMonitor in VitaConnect. Het project is genomineerd voor de Computable Awards 2018 in de categorie Digitale Innovatie van het Jaar.

Genomineerden in deze categorie kregen van de onafhankelijke jury van de Computable Awards 2018 de opdracht mee om een video over hun innovatie te maken. Binnen het project ‘BuildingMonitor/VitaConnect’ zijn innovatieve technieken gebruikt, zoals het uitlezen van slimme meter data, dynamische bepaling van operationele energielabels, slim assetmanagement, het automatisch matchen en inplannen van gecertificeerde monteurs op specifieke meldingen van klanten, worden gecombineerd in één overzichtelijke applicatie. Daarmee kan de scale-up VitaTech zijn klanten op een innovatieve manier nieuwe diensten aanbieden.

De jury van de Computable Awards 2018 heeft de genomineerden in de categorie Digitale Innovatie van het Jaar ook gevraagd in een korte video hun nominatie toe te lichten. Onder andere op basis van het videomateriaal zal de jury in deze categorie de winnaar gaan bepalen. Deze winnaar wordt op 30 oktober 2018 bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Computable Awards 2018. Bekijk daarom ook de volgende video:

Computable Awards 2018: BuildingMonitor/VitaConnect

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-24T11:07:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.