Case study

9292ov helpt reizigers weer op weg

Dit artikel delen:

REISinformatiegroep, het bedrijf achter '9292', voorziet dagelijks vele tienduizenden reizigers van relevante informatie over het reizen per openbaar vervoer, onder andere via de website. De website is ontwikkeld met behulp van Smartsite.

REISinformatiegroep bedient meer dan 1 miljoen unieke bezoekers per maand middels haar website. Het bedrijf wil al deze reizigers optimaal van dienst zijn. Daarom was schaalbaarheid van het systeem belangrijk voor de REISinformatiegroep. De configuratie waarin Smartsite wordt ingezet, is daarop helemaal afgestemd. De Smartsite CMS-omgeving, die in huis wordt beheerd door de REISinformatiegroep, publiceert naar de webserver in een datacentrum. Deze webserver vormt samen met andere servers waarop de reisplannerapplicatie staat, een geïntegreerd geheel en verzorgt de vele tienduizenden reisadviesaanvragen per dag.

De REISinformatiegroep maakt gebruik van Nedstat Sitestat om het websiteverkeer te meten. Zodoende kan gemeten worden hoeveel reisadviezen worden uitgebracht en welke andere informatie zoal door bezoekers opgevraagd wordt. Aan de hand hiervan kan het management van de REISinformatiegroep snel reageren op het gedrag van bezoekers op de site.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-26T21:50:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.