Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Springer kiest Verizon voor zijn wereldwijde communicatie-infrastructuur

Springer, een wereldwijd opererende wetenschappelijke uitgever, kiest voor de geïntegreerde netwerkoplossing van Verizon voor zijn wereldwijde netwerkinfrastructuur. Springer vertegenwoordigt academici en auteurs die wereldwijd kennis en informatie leveren aan klanten via het netwerk van 55 uitgeverijen in 20 landen.

Verizon levert Springer een volledig beheerde vpn-oplossing inclusief professionele advisering en implementatie. Deze flexibele en geavanceerde ip-omgeving kan snel worden opgeschaald om toekomstige implementatie van toepassingen als voice-over-ip (VoIP) en unified communications te ondersteunen. Hierdoor kan Springer een consistentere aanpak hanteren voor de informatievoorziening en om de ict-activiteiten stroomlijnen.
Het eindresultaat is een efficienter en kosteneffectiever proces voor de uitgever, om informatie op het juiste moment en in de gewenste vorm aan zijn onderzoekers, studenten en professionele klanten aan te bieden.
Jaap Schipper, ict-manager Network & Telephony bij Springer: “Verizon verbindt, bewaakt en beheert het private netwerk dat de bedrijfsonderdelen van Springer met elkaar verbindt. Binnen dit netwerk kunnen we prioriteiten toekennen aan verschillende typen netwerkverkeer. Dit heeft een positieve uitwerking op de prestaties van onze kritische bedrijfstoepassingen.”

Over Springer

Springer Science+Business Media is een wetenschappelijke uitgever. Het concern levert content in de vorm van informatieproducten en -diensten. Springer is daarnaast een leverancier van Europese vakpublicaties in de lokale taal, met Duitsland en Nederland als belangrijkste markten. In de sector science, technology & medicine (STM) geeft Springer circa 2000 wetenschappelijke tijdschriften uit en publiceert het jaarlijks meer dan 6500 nieuwe boeken. De uitgever is eigenaar van 's werelds grootste collectie ebooks op het gebied van STM. Springer is actief in een twintigtal landen in Europa, de Verenigde Staten en Azië en heeft meer dan 5000 werknemers in dienst. In 2010 behaalde het concern een jaaromzet van circa 866 miljoen euro.

Over Verizon

Verizon is leverancier van oplossingen die het bedrijfsresultaat van bedrijven, multinationals en overheidsinstellingen verbeteren. Het bedrijf biedt geïntegreerde ict-oplossingen aan via zijn mobiele en wereldwijde ip-netwerken waarmee organisaties veilig informatie kunnen opvragen, content kunnen delen en kunnen communiceren. Verizon transformeert naar een cloud-gebaseerd ‘everything-as-a-service'-model dat organisaties van alle omvang toegang biedt tot ‘enterprise-class' oplossingen. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in New York.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-06-06T16:32:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.