Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Pactum digitaliseert contractbeheer Schermer

Dienstverlener Pactum uit Groningen gaat het hele contractbeheer van de gemeente Schermer digitaliseren met in eigen beheer ontwikkelde software. De software draait volledig in the cloud. Op deze manier is de gemeente Schermer na de implementatie ook direct klaar voor 'het nieuwe werken'.

Het project dat dienstverlener practum bij de gemeente Schermer gaat uitvoeren betreft de inrichting van de online omgeving van de gemeente, evenals het implementeren van de lopende overeenkomsten. Met de website www.contractbeheer.com beschikt Pactum over een gebruiksvriendelijke tool om op een eenvoudige manier, voor zowel profit- als non-profitorganisaties, alle contracten digitaal te beheren. De belangrijkste voordelen:
• Het systeem werkt overzichtelijk en is gebruiksvriendelijk.
• De gebruiker ontvangt automatische e-mail alerts bij aflopende contracten.
• Nooit meer wordt vergeten contracten op te zeggen of juist te verlengen.
• Altijd en overal toegang tot contracten en documenten.

'Bij het zoeken naar een geschikt softwarepakket voor het contractbeheer, speelde voor Schermer gebruiksvriendelijkheid en prijs/kwaliteit een belangrijk rol. De software van Pactum is naar verwachting niet alleen gebruiksvriendelijk, maar sluit ook aan op de schaal van Schermer en de daaruit voortvloeiende behoefte', aldus de gemeente Schermer.

Pactum is vanzelfsprekend blij dat men het volledige vertrouwen geniet van de gemeente Schermer. 'Wij zijn er trots op een klant als de gemeente Schermer te mogen bedienen. Dit geeft aan dat zij veel vertrouwen hebben in onze dienstverlening en oplossing', aldus Simon Leijendekker, directeur van Pactum. 'Wij constateren met veel plezier dat steeds meer overheidsinstanties en bedrijven het belang en het uiteindelijke doel van beter contractbeheer gaan inzien. Namelijk het creëren van overzicht, het beter beheersen van risico’s en het simpelweg besparen van geld.'

Wie is Pactum

Het Latijnse woord ‘pac tum' staat voor verdrag, overeenkomst of verbond. Vanzelfsprekend wil het bedrijf op een juiste wijze invulling geven aan de betekenis van haar eigen bedrijfsnaam. Pactum is een jonge onderneming, in 2009 opgericht door mensen met verstand van contractbeheer. Zij beschikken over meer dan tien jaar ervaring op het gebied van contractbeheer, inkoop en facilitair management. Het innovatieve online contractbeheersysteem van Pactum is ontwikkeld vanuit de eigen praktijkervaring en - wellicht nog veel belangrijker - door simpelweg goed te luisteren naar de klant.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-11-04T11:02:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.