General Electric gaat over op cloudplatform Box

General Electric gaat het cloud-gebaseerde samenwerkingsplatform Box inzetten om de productiviteit, efficiëntie en samenwerking binnen zijn bedrijf te verbeteren. Met deze nieuwe samenwerking kunnen GE-medewerkers vanaf nu eenvoudig en veilig bestanden delen vanaf iedere computer, smartphone of tablet.

'In deze tijd, waarin alles zich mobiel en in de cloud afspeelt, is het essentieel dat onze medewerkers altijd vanaf elk apparaat veilige toegang tot content krijgen. Zo ontstaat een productievere en meer verbonden workforce', zegt Jamie Miller, senior vice president en cio van General Electric (GE). 'Door de overstap naar de cloudtechnologie van Box, centraliseren wij alle content en krijgen onze medewerkers meer eenvoud, efficiëntie en snelheid.'

De it-organisatie van GE verzorgt een innovatieve technologie voor zo'n driehonderdduizend medewerkers in meer dan honderdzestig landen en heeft Box geselecteerd zodat medewerkers eenvoudiger met alle bedrijfsunits en externe partijen kunnen samenwerken, de bedrijfsinformatie in alle toepassingen consistent kan worden gehouden en it over de vereiste bedienings- en beheermogelijkheden beschikt om gevoelige gegevens op grote schaal te kunnen beheren en beschermen.

'GE loopt voorop als het aankomt op de implementatie van intelligente gegevens in op technologie gebaseerde producten en processen om een nieuwe manier van werken te creëren', zegt Aaron Levie, medeoprichter en ceo van Box. 'Dezelfde creativiteit en innovatie past GE toe in zijn strategie op het gebied van informatietechnologie waardoor medewerkers betere toegang tot informatie hebben en uiteindelijk de hele organisatie productiever is en beter samenwerkt. We zijn enthousiast te kunnen samenwerken met een bedrijf dat ons helpt de informatie-economie te verbeteren en herdefiniëren.' 

Door de samenwerking met Box aan te gaan om een betere werkwijze mogelijk te maken, volgt GE het voorbeeld van andere multinationals zoals Procter & Gamble, McAfee, Schneider Electric en Pearson. Box maakt het voor meer dan 25 miljoen personen en 225.000 bedrijven over de hele wereld eenvoudiger om via verschillende apparaten samen te werken, terwijl de respectievelijke IT-afdelingen de beschikking krijgen over een helder inzicht en beheer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-12T10:58:00.000Z Externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.