Logica migreert zakelijke klanten Rabobank naar SEPA

Betalen

Dienstverlener Logica heeft een overeenkomst gesloten met Rabobank Nederland om oplossingen te bieden aan zakelijke klanten bij de migratie naar het Europese betalingsverkeer.

In het kader van de single euro payments area (SEPA) moeten alle afnemers van betaaldiensten per 1 februari 2014 hun betalingsverkeer aan de Europese regelgeving hebben aangepast. Logica gaat de volgende drie diensten aanbieden: conversiediensten van betaalformaten naar ISO 20022 XML & de conversie van rekeningnummers naar de Europese standaard IBAN/BIC, mandaatbeheerdiensten ter ondersteuning van het uitvoeren van het nieuwe Europese automatische incasso en de Payment Hub ter ondersteuning van al het inkomend en uitgaand betalingsverkeer.

Alle diensten zullen worden aangeboden op basis van een software as a service (SaaS)-platform.

Met deze samenwerking wil Rabobank zijn zakelijke klanten ondersteunen bij het tijdig realiseren van een verantwoorde transformatie naar SEPA zodat de continuïteit van de bedrijfsvoering niet in gevaar komt. De aanbevolen diensten zijn niet alleen interessant voor grootzakelijke bedrijven, ook het mkb kan hier zijn voordeel mee doen. De migratie naar Sepa voor grootzakelijke klanten start in oktober van dit jaar, zoals bepaald in het Nationaal Forum Sepa (NFS).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-07T08:36:00.000Z Martijn Vet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.