Case study

Nieuwe website voor ONVZ zorgverzekeraar

Dit artikel delen:

ONVZ heeft, in samenwerking met Pepperstream, de nieuwe website www.onvz.nl gelanceerd. ONVZ is een maatschappelijk ondernemende, landelijk werkende zorgverzekeraar zonder winstoogmerk die al decennia lang uitsluitend ziektekosten verzekert. Integriteit en transparantie naar medewerkers en verzekerden is een bepalende factor in haar handelen en doen.

Zorgen voor de gezondheid van mensen is haar belangrijkste motivatie. Dat besef leeft heel sterk bij iedereen die bij ONVZ werkt. En het is iets wat centraal staat in haar denken en doen.

Uit onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoeken komt ONVZ keer op keer naar voren als een van de beste, zo niet de allerbeste, zorgverzekeraar. Ook de uitverkiezing van ONVZ tot de Beste Zorgverzekeraar van 2004 en 2005 door de professionele verzekeringsadviseurs, bewijst dat ONVZ haar beweringen waarmaakt.

Arnie Coers, verantwoordelijk voor de automatisering bij ONVZ, stond voor de uitdaging om de verschillende doelgroepen van ONVZ optimaal te faciliteren met de inzet van webkanalen.

"Dat de juiste inzet van een toekomstvast en vooral gebruiksvriendelijk CMS een belangrijke voorwaarde is voor succes was, na de opgedane ervaring in de afgelopen jaren geen nieuws meer voor ONVZ. Het was voor ons belangrijk om een CMS te selecteren dat de status "proven technology" heeft bereikt en excelleert in schaalbaarheid én gebruiksvriendelijkheid. Na een selectietraject, waarbij verschillende disciplines binnen de organisatie waren betrokken, is uiteindelijk unaniem voor Smartsite CMS en Pepperstream als implementatiepartner gekozen. Op basis van de ervaringen en resultaten van fase 1 van dit project, kan ik niet anders concluderen dan dat we een juiste keuze hebben gemaakt en dat er sprake is van een echt partnership!"

Smartsite CMS is ingezet als het centrale webplatform op basis waarvan de ONVZ-website, het intranet, het extranet voor verzekeringsadviseurs én de kennisbank van het ONVZInformatiecentrum zal worden geëxploiteerd. Fase 1 bestond uit de realisatie van het centrale webplatform, de website en een deel van het extranet. Voor meer informatie over de specifieke kenmerken van de oplossing voor dit project kunt u contact opnemen met Pepperstream.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-25T20:30:00.000Z Alex Beishuizen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.