Case study

Staalbankiers neemt website onder handen om klanten te binden

Dit artikel delen:

Staalbankiers, specialist in private banking, besteedt veel aandacht aan internet als communicatiemiddel met klanten. Staalbankiers wil zo een zo hoog mogelijk niveau van dienstverlening bieden tegen zo laag mogelijke kosten. Internetbankieren en actuele nieuwsverstrekking zijn twee belangrijke onderdelen van de dienstverlening. Staalbankiers werkt samen met Smartsite om haar website nog aantrekkelijker, actueler en dynamischer te maken.

Actueel nieuws trekt klanten

Deskundigen van de afdelingen Beleggingsbeleid en Marketing gebruiken het contentmanagementsysteem van Smartsite om snel en efficiënt informatie over hun werkterrein op de website te publiceren. Op de site verschijnt bovendien elke werkdag een nieuwe editie van 'Beursstaaltjes'. Daarin geeft Staalbankiers haar visie op de actuele ontwikkelingen in de beleggingswereld. De afdeling Beleggingsbeleid schrijft de teksten hiervoor. 'Beursstaaltjes' schetst de stemming op de beurzen in Europa, de VS en Azië. Tot slot kunnen bezoekers op de site een selectie vinden van de laatste artikelen uit het relatiemagazine 'Signaal' en de nieuwsbrief 'Staalbankieren'.

Online bankzaken regelen

Naast het publieke deel kent de website een besloten, interactief gedeelte voor klanten met diensten als Webbankieren en Webbeleggen. Via een beveiligde toegang kunnen klanten hier online hun bankzaken regelen.

Heldere communicatie

De structuur van de website is zeer doordacht. Hierdoor kunnen klanten heel eenvoudig informatie opzoeken. Alle informatie is binnen drie muisklikken te vinden. Elk kantoor beschikt bovendien over een eigen internetpagina waarop het bijvoorbeeld lokale evenementen, presentaties en acties kan aankondigen. Dit is geen kwestie van zwaar programmeren, maar van eenvoudige configuratie.

De website van Staalbankiers vormt dankzij de continue vernieuwing een waardevol verlengstuk van haar dienstverlening en speelt een cruciale rol in haar informatieverstrekking.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-27T19:48:00.000Z Alex Beishuizen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.