TMZ verbetert zorgkwaliteit met Motion 10

Dit artikel delen:

Binnen de stichting Trivium Meulenbelt Zorg (TMZ) zetten de vaste medewerkers en vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. TMZ zorgde voor betere communicatie met en tussen medewerkers, deskundigheidsbevordering én besparingen op overhead, door de inzet van innovatieve Sharepoint-portalen en mobiele apps. Motion10 hielp hen daarbij.

De communicatie bij de stichting Trivium Meulenbelt Zorg (TMZ) moest worden gestroomlijnd en gedigitaliseerd. Informatie, nieuws, en alle processen moesten digitaal beschikbaar worden gesteld en zo voor alle medewerkers overal en altijd inzichtelijk zijn. Daarnaast moest TMZ blijven voldoen aan de NEN7510 norm. Erwin Suthof, hoofd personeel en salarisadministratie bij TMZ, legt uit hoe een zorgportaal en apps de organisatie helpen, om ondanks de steeds zwaardere druk op de zorgsector gekwalificeerde handen aan het bed te houden. 'Motion10 had de beste visie en kwam met een toekomstbestendige oplossing en aanpak. We zouden gebruik maken van onze bestaande applicaties en profiteren van Motion10's diepgaande kennis van integratie.' Het traject resulteerde in 'MijnTMZ'.

MijnTMZ bevat een medewerkersportaal, afdelingsportaal en een vrijwilligersportaal. Het bevat MijnTMZ nieuws, maar ook een hr self-service portaal voor loonstroken, mutaties, declaraties, vacatures, en activiteitenkalenders. Personeel kan inloggen via alle mobiele devices. Daarnaast is er een mobiele app ontwikkeld voor het maken en veilig doorsturen van wondfoto's en documenten. In de toekomst worden deze dan automatisch geplaatst bij de juiste behandelplannen in het elektronisch cliënten dossier (ecd).

De zorgverleners van TMZ zijn blij met het nieuwe zorgportaal. Ze zijn op de hoogte van allerlei soorten nieuws. Ze mogen meedoen, er wordt naar ze geluisterd en ze voelen zich betrokken bij de processen. Inmiddels zijn er in totaal negentienhonderd gebruikers. MijnTMZ bereikt vijfhonderd tot zeshonderd unieke gebruikers per dag. Het zorgportaal ontvangt elfduizend unieke hits per maand.

Over TMZ en Motion 10

TMZ is actief op zestien verschillende locaties in de regio Twente. In de moderne en duurzame woonzorgcomplexen en bij de mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. Zorg voor ouderen en chronisch zieken is volgens de organisatie niet alleen een taak voor professionals: het welbevinden van zorgbehoevenden wordt het beste gediend door een combinatie van professionele hulp, ondersteuning door vrijwilligers en betrokkenheid van de naasten van cliënten. 'Samen maken wij de zorg persoonlijk' is het credo bij TMZ.

Motion10 helpt bedrijven en organisaties om meer waarde uit hun informatiestromen te halen. Om te verbinden en te delen. Hierbij zetten zij de nieuwste technologie uit het Microsoft Applicatie Platform in. Motion10 is naar eigen zeggen hét competence center in Nederland als het gaat om Sharepoint en Biztalk, Office 365 en business intelligence.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-08T10:32:00.000Z Externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.