NHG digitaliseert hypotheekverstrekking

Appronto en Mendix helpen met gegevensuitwisseling

Cybersecurity geld budget

NHG, voorheen Stichting Waarborgfonds Eigen Woning geheten, biedt de Nationale Hypotheek Garantie aan als een restschuldverzekering voor consumenten en een borgstelling voor geldverstrekkers. NHG heeft samen met Appronto en Mendix de gehele gegevensuitwisseling met hypotheekverstrekkers gedigitaliseerd met een hoog gebruiksgemak. Het project is genomineerd voor de Computable Awards 2018 in de categorie Digitale Transformatie van het Jaar.

Genomineerden in deze categorie kregen van de onafhankelijke jury van de Computable Awards 2018 de opdracht mee om een video over hun transformatie te maken. In deze video wordt duidelijk het project ‘Digitalisering Nationale Hypotheek Garantie’ uitgelegd. Appronto heeft met het Mendix-platform de digitale transformatie gemaakt naar een flexibel applicatielandschap. Het vervangen en digitaliseren van een compleet applicatielandschap is een omvangrijke operatie. Er moesten twaalf systemen uitgefaseerd worden voor een integraal landschap van zes Mendix-applicaties.

De jury van de Computable Awards 2018 heeft de genomineerden in de categorie Digital Transformatie van het Jaar gevraagd om in een korte video hun nominatie toe te lichten. Onder andere op basis van het videomateriaal zal de jury in deze categorie hun oordeel gaan bepalen. Ook het publiek bepaalt voor 50 procent wie er in deze categorie gaat winnen. Deze winnaar wordt op 30 oktober 2018 bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de Computable Awards 2018. Bekijk daarom ook de volgende video:

'Digitalisering Nationale Hypotheek Garantie' genomineerd voor Computable Awards 2018

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Datamanagement

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-28T09:21:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.