GMT automatiseert BAT-milieustraat Albion

Dit artikel delen:

BAT heeft GMT de opdracht verstrekt om de milieustraat Albion te automatiseren met CLEARWeigh. Tevens levert GMT de toegangszuilen en de slagbomen en de aansturing van deze componenten. Voorafgaand aan de opdracht heeft er in samenwerking met BAT en Van Drunen Advies een grondig vooronderzoek plaatsgevonden naar de benodigde voorzieningen voor zowel de herinrichting als voor de automatisering van milieustraat Albion.

Cees Paridaans, hoofd BAT: 'Doorslaggevend in ons besluit om de opdracht aan GMT te gunnen was het integratieaspect. Wij werken al sinds 1996 met de milieuapplicatie Clear. Desalniettemin hebben wij ook andere aanbieders de revue laten passeren. Wij hebben bij BAT integratie met de back-office hoog op de agenda staan. Samen met Pfister die de hardware voor de milieustraat levert, heeft GMT ons een aanbieding kunnen doen die goed aansluit bij al onze wensen en eise.'

Van Drunen Advies en Projecten, heeft een belangrijke rol gespeeld in het voortraject.
'BAT heeft mij ingeschakeld om een gedegen analyse te doen waaruit het functioneel ontwerp is ontstaan. Ik ben in dit traject vooral een sparringpartner en adviseur voor het BAT geweest op basis van mijn opgedane ervaringen met eerdere milieustraatprojecten', aldus Van Drunen.

Na de voltooiing van het functioneel ontwerp mocht GMT een aanbieding doen voor de implementatie van het geheel. Het voordeel van de ClearWeigh oplossing is dat er een volledige integratie met het huidige back-office systeem Clear wordt bereikt. Simon de Koning betrokken als sr. consultant vanuit GMT, geeft aan dat BAT hiermee direct profiteert van de vele voordelen aan de administratieve kant die bij de milieustraat komen kijken, bijvoorbeeld centraal pasbeheer. 'Onze oplossing heeft zich afgelopen jaren veelvuldig bewezen bij klanten als Gemeente Assen, Milieudienst Groningen, Afvalstoffendienst Den Bosch, ROVA, et cetera.' Het streven is om deze zomer het project af te ronden en Milieustraat Albion open te stellen voor de burgers en bedrijven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-08T10:24:00.000Z Externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.