Vacu Vin kiest voor B2B platform van TradeCloud

Dit artikel delen:

Vacu Vin heeft gekozen voor TradeCloud om efficiënter met de klanten samen te werken. Door het inzetten van het TradeCloud platform geeft Vacu Vin klanten 24 uur per dag inzage in de status van orders en producten, om zo verwachtte groei te realiseren met minder administratief werk.

TradeCloud levert een platform in de cloud waarmee de klanten van Vacu Vin 24 uur per dag online kunnen bestellen, uitgebreide productinformatie kunnen ophalen en vragen kunnen stellen. Later dit jaar staan ook leverancierintegratie, social media en erp-functionaliteit gepland.

Vacu Vin is een internationale producent en distributeur van innovatieve voedsel en wijn gerelateerde producten voor privé en professioneel gebruik, die gekarakteriseerd worden door hun praktische toepassing in het dagelijks gebruik. Vacu Vin heeft gekozen voor TradeCloud om de orderadministratie te automatiseren en transparanter te maken voor klanten zodat waardevolle tijd vrijkomt bij binnendienstmedewerkers.

“Met TradeCloud realiseren we minder administratieve handelingen en kan de binnendienst meer tijd aan onze klanten besteden” zegt Stephan Schneider, Directeur van Vacu Vin.

TradeCloud is een één jaar oude startup, die werd opgericht door een team van ervaren ondernemers uit de logistiek en erp-software, en heeft een innovatief platform ontwikkeld waarmee het mkb beter kan samenwerken met klanten en leveranciers. Uniek kenmerk van het cloud platform is dat bedrijven binnen een paar dagen op een betere manier kunnen gaan samenwerken met hun klanten en leveranciers, in tegenstelling tot bestaande complexe of maatwerkoplossingen. De service kan per abonnement worden afgenomen.

Het platform creëert transparantie in de keten door geselecteerde data uit het erp-systeem te ontsluiten voor de klanten en leveranciers. E-mail-, fax- en telefoonverkeer wordt vervangen door een nieuwe manier van communiceren; geautomatiseerd waar het kan en ‘in context’ waar het moet. De communicatie wordt daarmee eenvoudiger, foutloos en snel. Bedrijven betalen per maand naar gebruik, de veiligheid en beschikbaarheid van de data en applicaties zijn gegarandeerd en de beheerlast behoort tot het verleden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-08-12T10:40:00.000Z Externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.