Bose kiest voor ROI en flexibiliteit met SAP

Dit artikel delen:

Bose zocht een specifieke oplossing en ISProjects sloot daar zowel als oplossing als in de prijsstelling uitstekend op aan. De SAP factuurverwerkingsoplossing van ISProjects biedt Bose alles wat zij wensen. John van der Voort, Controller bij Bose vertelt: 'Wij staan nu op het punt de implementatiefase te starten. ISProjects is tot nu toe een prettige organisatie gebleken om mee samen te werken en ze zijn flexibel.'

Sinds de oprichting in 1964 heeft Bose altijd toonaangevend en innovatief willen zijn, op elk gebied van audio-technologie. In de loop der tijd heeft de passie voor innovatie en research hen op het gebied van geluid wereldwijd een gerespecteerde reputatie bezorgd. Vandaag de dag is Bose wereldwijd actief.

Bose verwerkt in Nederland, België en Duitsland per jaar veertigduizend inkomende facturen in SAP. In totaal zijn ongeveer honderd medewerkers betrokken bij het vastleggen, boeken, goedkeuren en verder verwerken van de inkomende factuurstroom. Van der Voort: 'Wij verwerken onze inkomende facturen nu nog handmatig. Na ontvangst van de facturen op de verschillende locaties worden deze nu gescand en als .pdf verstuurd. Deze werkwijze kost veel tijd en de volgorde van goedkeuring is daardoor ook niet altijd correct. Ook is het lastig de prioriteit voor de goedkeuring op deze wijze te sturen. Uiteraard is snellere verwerking van de inkomende facturen voor ons van belang, grip op de factuurstroom is voor Bose echter de voornaamste motivering!'

'Allereerst hebben wij eerst een longlist van mogelijke leveranciers samengesteld. Omdat wij op zoek waren naar een oplossing met een uitstekende roi viel een aantal potentiële leveranciers al direct af omdat de investering in die oplossingen te kostbaar was. Van de organisaties op de shortlist hebben wij demo's bekeken. Vervolgens is door ons ook nog een aantal referenten bezocht, om te kijken of men in de praktijk ook kon bieden wat de demo beloofde. Bij de referent van ISProjects kregen wij een zeer positief gevoel. Zij lieten ons zien dat de factuurverwerkingsoplossing van ISProjects ook in de praktijk goed functioneert en zeer gebruikersvriendelijk is', gaat Van der Voort verder.

'Wij staan op het punt de implementatiefase te starten. ISProjects is tot nu toe een prettige organisatie gebleken om mee samen te werken en is flexibel. Bose zocht een specifieke oplossing en ISProjects sloot daar zowel als oplossing als in de prijsstelling uitstekend op aan', sluit Van der Voort af.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-09-13T11:25:00.000Z Externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.