Groeneveld live met Infor LN Automotive

Dit artikel delen:

Groeneveld Groep, leverancier van automatische vetsmeer-, oliemanagement- en veiligheidssystemen, alsmede van ict-oplossingen voor de transportbranche, heeft de implementatie van Infor LN Automotive op de productielocatie in Italië succesvol afgerond.

De onderneming heeft de volgende Infor-oplossingen geïmplementeerd: Infor ERP Enterprise, Infor ION, Infor Barcode, Infor Automotive Exchange, Infor Reporting en Infor d/EPM (dynamic enterprise performance management). De uitrol van Infor LN Automotive zal voortgezet worden bij de meer dan 25 andere vestigingen verspreid over meer dan twintig landen

Groeneveld Groep is in 43 jaar uitgegroeid tot een mondiaal opererende onderneming met meer dan dertig eigen vestigingen in 22 landen, een productiebedrijf in Italië en diverse logistieke hubs op verschillende continenten. De onderneming levert zijn producten zowel voor de na-markt als voor eerste montage door toonaangevende producenten van trucks en trailers, bussen en grondverzet- en bouwmachines. Om te blijven voldoen aan de complexe eisen van de oem's en optimaal in te kunnen blijven spelen op de wensen van eigen vestigingen, vereist Groeneveld een gestandaardiseerde erp-oplossing die snelheid, flexibiliteit en transparantie biedt. In Infor LN Automotive heeft de leverancier die oplossing gevonden. De microverticale functionaliteiten in Infor LN Automotive zijn bovendien afgestemd op de specifieke behoeften van leveranciers in de automobielindustrie.

Infor LN Automotive helpt Groeneveld de transparantie te vergroten en de wereldwijde logistieke zichtbaarheid te verbeteren. De compleet branchespecifieke software van Infor is dankzij Infor ION (intelligent open network) gemakkelijk te integreren met applicaties van derden. Met Infor Automotive Exchange (Autoconnect), een strategische automotive-oplossing van Infor, profiteert Groeneveld van de geautomatiseerde uitwisseling van informatie met haar oem-klanten, zonder aanpassingen. Dankzij Infor d/EPM, een geïntegreerde suite van financiële performance management applicaties en analyse en compliance tools, kan de leverancier te allen tijde vertrouwen op real-time inzicht en accurate en eenduidige gegevens.

Besparing

De vervanging van meerdere externe oplossingen bespaart kosten en vereenvoudigt de manier waarop Groeneveld zijn software kan beheren. Hierdoor kan men sneller beslissingen nemen en de concurrentie voorblijven. Daarnaast helpen de oplossingen van Infor bij het realiseren van de internationale groeiplannen en de optimalisatie van de bedrijfsprocessen.

'Om onze productie en logistieke processen te optimaliseren was de migratie van Baan IV naar een nieuwere versie van een erp-systeem niet voldoende', aldus Sjaak van Boxtel, cfo van Groeneveld Groep. 'Infor Automotive adresseert niet alleen onze behoeften op dit moment, maar ook die van de toekomst en ondersteunt ons in het realiseren van onze groeiplannen. Daarnaast is de gebruikservaring zienderogen toegenomen. De software van Infor is qua look en feel vergelijkbaar met die van consumentensoftware en biedt diverse sociale interactiemogelijkheden.'

'Automotive bedrijven worden continu blootgesteld aan veranderingen en opereren in een markt die zeer concurrerend is', zegt Edith Bevers, country manager van Infor Benelux. 'Om succesvol te zijn, is het belangrijk de productieprocessen goed op orde te hebben, efficiëntievoordeel te behalen, snel en flexibel te kunnen reageren, en kosten te besparen. Infor LN Automotive helpt Groeneveld bij het realiseren van die doelen.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-08-05T11:46:00.000Z Externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.