Strijd om Computable IT Award 1997

Vierentwintig automatiseringsprojecten dingen mee naar een finale plaats voor de Computable IT Award 1997. Tijdens de halve finale op donderdag 19 juni maakt de jury bekend welke vijf projecten doorgaan naar de finale op 19 september. Tevens deelt zij tijdens de halve finale mee wie de prijs voor het meest innovatieve project in de wacht sleept. Deze prijs wordt uitgereikt door Fenit-voorzitter D. Eykel.

Het totaal aantal inzendingen ligt beduidend hoger dan de 24 genomineerde. Een eerste beoordeling leert echter dat veel projecten onvoldoende zijn beschreven of dat het geen project maar een product betreft, waar nog klanten voor gevonden moeten worden.
De variëteit tussen de vierentwintig inzendingen is groot. Wat betreft budgetomvang loopt de bandbreedte sterk uiteen. Er zijn projecten voorgedragen van enkele duizenden guldens tot een enkele die ettelijke miljoenen kost.
De overheid participeert met een aantal inzendingen, uiteenlopend van slimme e-mailbeveiliging ten behoeve van het ministerie van Buitenlandse Zaken, tot een Internetproject van het Kadaster in het New Metropolitan.
Ook banken en verzekeringsbedrijven laten zich niet onbetuigd. Het inrichten van een flexibele en goed geautomatiseerde werkplek is een onderwerp waar veel partijen in de financiële branche mee worstelen.
Bij het ter perse gaan van dit nummer was het oordeel van de jury over de projecten die doorgaan naar de finale nog niet bekend. Bij Computable Online - het Internetproject van Computable (www.computable.nl) - kunt u vandaag, heet van de naald, lezen wie het meest innovatieve project indiende en wie er doorgaan naar de finale. MP

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-06-20T00:00:00.000Z Mark Plekker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.