Casade verbetert communicatie met ETTU eConnect

Ettu, specialist in productiviteitsverhogende Microsoft SharePoint oplossingen en diensten voor overheid en bedrijfsleven helpt de Waalwijkse woningcorporatie Casade om efficiënt informatie op te slaan en te delen met eConnect en SharePoint 2013.

De informatiedeling bij Casade verliep niet efficiënt, mede doordat er ruim honderdduizend bestanden dubbel opgeslagen waren. Samen met Ettu werd bepaald welke kennis bij wie nodig is en op welke manier deze vindbaar moet zijn met gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt.

Babette Agerbeek, projecteider bij Casade: 'Waar wij ons vroeger lieten leiden door de techniek, hebben we nu de focus op gewenste functionaliteit en het verbeteren van de manier waarop met informatie omgegaan wordt. We willen dat kennis snel en gemakkelijk bereikbaar is. Dankzij de functionele SharePoint aanpak van Ettu lukt dit. We implementeren een nieuwe technologie om het oude intranet te vervangen en er wordt een nieuwe efficiënte werkwijze geïmplementeerd.'

Piet Vink, eigenaar Ettu en verantwoordelijk voor marketing & sales: 'Samenwerking is essentieel voor ieder type onderneming. De keuze van Casade voor het eConnect Kennis- en Communicatie Portaal geeft aan dat er in de markt behoefte is aan een gebruiksvriendelijk platform dat samenwerken mogelijk maakt. Wij kijken uit naar een succesvolle eerste implementatie bij Casade, waarbij het Intranet, een mt-site en persoonlijke pagina’s in de komende maanden opgeleverd worden.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-09-04T11:31:00.000Z Externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.