Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Zetes moderniseert mobility oplossing Selecta

Zetes, leverancier van identificatie- en mobiliteitsoplossingen in de supply chain, heeft bij vending-specialist Selecta de mobiele serviceoplossing voor operators gemoderniseerd. De nieuwe oplossing is gebaseerd op het MCL Mobility Platform en Motorola handcomputers. Daardoor kan Selecta alle operators zowel hardware- en besturingssysteemonafhankelijk, als rolgebaseerd laten werken.

Selecta in Nederland maakt onderdeel uit van de internationale Selecta Group, in Europa marktleider op het gebied van ‘vending’. Zij leveren automaatoplossingen voor koffie, thee, frisdranken, snoep, snacks, belegde broodjes en andere dagverse producten. Bij de circa 95 operators, die alle automaten in de Benelux onderhouden en bij veel klanten ook bijvullen, was de mobiele servicetoepassing aan vervanging toe. Selecta heeft voor Zetes en het MCL Mobility Platform gekozen, vanwege de hardware- en besturingssysteemonafhankelijkheid en het beheergemak van die oplossing.

Mobility platform, hardware en ontwikkeling apps
Het MCL Mobilily Platform is een cloud gebaseerde omgeving voor het ontwikkelen en beheren van mobiele toepassingen voor diverse markten. Apps die daarmee worden ontwikkeld zijn zowel op industriële mobiele apparatuur als consumenten-smartphones en -tablets te gebruiken en centraal te beheren. Bij Selecta werken de operators met Motorola TC55’s handcomputers, gebaseerd op Android. Als onderdeel van beide projecten ontwikkelt en ondersteunt Zetes ook diverse Selecta apps. Onder andere om alle onderdelenboeken van hun automaten in pdf-formaat bij de klanten te kunnen raadplegen, in plaats van in ordners.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-02-26T10:07:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.