MSA kiest voor EMC VSPEX van Proact

Stichting Montessori Scholengemeenschap Amsterdam (MSA), een scholengroep voor voortgezet montessori-onderwijs in Amsterdam, kiest voor Proact voor het leveren en implementeren van een nieuwe EMC VSPEX-oplossing voor de vier scholen. De totaaloplossing bestaat uit twee EMC VNX-systemen inclusief Cisco-netwerkcomponenten en Hyper-V-virtualisatie van Microsoft.

De systemen op dit nieuwe pre-validated gestandaardiseerde platform zijn hiermee volledig op elkaar afgestemd en sluiten perfect aan bij de wensen van de Stichting Montessori Scholengemeenschap Amsterdam (MSA) als het gaat om beschikbaarheid, schaalbaarheid en flexibiliteit. Sigrid Leemans, hoofd ict MSA: 'Wij hebben voor Proact gekozen vanwege de bewezen expertise van, en de samenwerking met toonaangevende partijen als EMC en Cisco. Daarmee heeft Proact altijd toegang tot de nieuwste technologieën. Hiermee versterken wij de it-infrastructuur die onze organisatie verder kan helpen in het verzorgen van onderwijs naar onze leerlingen.'

'De vraag naar converged datacenter infrastructure-oplossingen begint ook in het publieke segment toe te nemen. Men is ook hier op zoek naar efficiëntie en effectiviteit in het datacenter. Met de gekozen EMC VSPEX-oplossing verzekert de Stichting MSA zich van een schaalbaar en flexibel platform dat geschikt is voor diverse applicaties en vele duizenden gebruikers. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking', zegt Lucas den Os, managing director van Proact Netherlands.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-12-05T10:30:00.000Z Externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.