HortiSense IoT maximaliseert opbrengst gewassen

First Consulting transformeert Hortilux digitaal op Mendix

In de tuinbouw willen kwekers elk seizoen hun opbrengst aan gewas maximaliseren, dit is afhankelijk van de omstandigheden zoals licht en klimaatbeheersing. Het team van Hortilux ontwikkelde HortiSense op het Mendix-platform. Hortisense is een digitaal platform voor het vergroten van de efficiency, bedrijfszekerheid en doelgerichtheid in relatie tot het gebruik van groeilicht, zodat de klant meer rendement per vierkante meter kan behalen. Het is een digitale assistent, met de juiste informatie op het juiste moment. Het project is genomineerd voor de Computable Awards 2018 in de categorie Digital Transformatie van het Jaar.

Genomineerden in deze categorie kregen van de onafhankelijke jury van de Computable Awards 2018 de opdracht mee om een video over hun transformatie te maken. In deze video wordt duidelijk het project ‘HortiSense IoT’ uitgelegd. HortiSense is een IoT-toepassing die onder andere de lichtopbrengst en klimaat in de kas meet, transformatoren en elektrische panelen bewaakt op signalen die duiden op oververhitting, de kwaliteit van de voeding (power quality) en de verwachte resterende levensduur van lampen. Mendix-partner First Consulting hielp Hortilux bij hun transitie en de realisatie van HortiSense.

De jury van de Computable Awards 2018 heeft de genomineerden in de categorie Digital Transformatie van het Jaar gevraagd om in een korte video hun nominatie toe te lichten. Onder andere op basis van het videomateriaal zal de jury in deze categorie hun oordeel gaan bepalen. Ook het publiek bepaalt voor 50 procent wie er in deze categorie gaat winnen. Deze winnaar wordt op 30 oktober 2018 bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de Computable Awards 2018. Bekijk daarom ook de volgende video:

Computable Awards 2018: Is 'HortiSense IoT' de Digitale Transformatie van 2018?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Internet of things

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-25T10:16:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.