Case study

Beter contentbeheer op website KPMG

Dit artikel delen:

KPMG is een wereldwijde organisatie van accountants en adviseurs. De kernactiviteiten van KPMG in Nederland omvatten assurance-diensten, consultancy, financial advisory services, alsmede belastingadvies en juridische dienstverlening. Vanuit deze vakgebieden kunnen de complexe vraagstukken die vandaag de dag bij opdrachtgevers naar voren komen, goed worden beantwoord.

Rechten- en rollenbeheer

De website http://www.kpmg.nl/ wordt met Smartsite beheerd door meer dan twintig contentmanagers van KPMG die vanuit verschillende gepersonaliseerde rollen gedeelten van de site samenstellen, voeden en publiceren.

Personalisatie

De overzichtelijke lay-out van de website maakt het gemakkelijk om de gewenste informatie te vinden. Ook kan de bezoeker gebruik maken van allerlei functies waardoor gepersonaliseerde informatie verkregen wordt. Zo kan men zich aanmelden voor evenementen, publicaties bestellen en een privémap aanmaken waarin men interessante documenten op kan slaan. Tevens kan men gebruik maken van de optie e-Alert waardoor men relevante informatie op maat toegestuurd krijgt.

De website www.kpmg.nl is ontwikkeld door Explainer DC.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-25T19:23:00.000Z Alex Beishuizen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.