Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

10.000 veehouders veilig online met Onsight

Dit artikel delen:

Onsight zorgt ervoor dat dagelijks zo’n tienduizend veehouders veilig online hun werk kunnen doen. Voor hun bedrijfsvoering gebruiken zij de online managementapplicatie VeeManager van CRV. Dit programma ondersteunt wereldwijd veeboeren met het management van hun vee. Onsight beheert en bewaakt deze bedrijfskritische webomgeving 24/7 voor CRV.

CRV is een internationale onderneming op het gebied van rundveeverbetering. Naast de ontwikkeling, productie en verkoop van genetische en informatie producten, bieden zij ook dienstverlening, zoals fokkerijbegeleiding, melkproductieregistratie en kunstmatige inseminatie. De producten en diensten worden in ruim zestig landen bij vijftigduizend klanten afgezet. CRV heeft vestigingen in elf landen, verspreid over de gehele wereld. CRV zegt in Nederland marktleider te zijn op haar vakgebied en behoort wereldwijd tot de top-3.


Samen met Onsight werd gekeken naar het professionaliseren van de it- inrichting. Voor een bedrijf als CRV is het van cruciaal belang dat zowel in- als extern, de systemen en applicaties wereldwijd en continue beschikbaar zijn, op een snelle, veilige én toegankelijke manier. Dit geldt volgens Els Vriends, Global Manager IT, in het bijzonder voor het erp-systeem en de core applicatie VeeManager. Uitval van deze bedrijfskritische it-middelen heeft een grote impact en resulteert in hoge kosten als gevolg van productiviteitsverlies, imagoschade en ontevreden klanten. Met dit gegeven werd gestart met de migratie en uitbreiding van de datacenters.

De datacenters werden in samenwerking met Onsight fysiek gescheiden en dubbel uitgevoerd, waarna onder andere webfilters, (reverse) proxy’s, firewalls en load balancers werden toegevoegd voor een optimale beveiligingsinfrastructuur.

Onsight Managed Security Services

Om er vervolgens zeker van te zijn dat alles 24 uur per dag ook daadwerkelijk beschikbaar is, verzocht CRV aan Onsight om 24/7 de functionaliteit van de website te controleren, evenals het monitoren van de 'VeeManager' omgeving. Hiervoor werd een oplossing geïmplementeerd op basis van Onsight Managed Security Services (MSS). Door middel van de diensten Business Process Monitoring en Assist Service wordt de beveiligingsinfrastructuur 24 uur per dag beheerd en bewaakt. Daarnaast is het voor CRV via het Onsight MSS portal mogelijk om live de gegevens te bekijken, zodat bij incidenten direct een trendanalyse kan worden gedaan.

Over de samenwerking is Els Vriends duidelijk; 'Onsight is een deskundige no-nonsense partner, maar wel met oog en hart voor kwaliteit. Naast gedegen advies is er ook ruimte voor flexibiliteit. Toen bleek dat het implementeren van de Resilience Internet omgeving niet zonder slag of stoot ging, werd samen naar een oplossing gezocht op een eerlijke en open manier, met het motto ‘we stoppen pas als het werkt'. Een goed partnerschap kenmerkt zich door een haal- en breng plicht, weten wat je aan elkaar hebt en het samen willen en kunnen oplossen. Een bedrijf als CRV wil op it-security-gebied graag voorop lopen maar niet zelf het wiel uitvinden. Onsight denkt hierin graag proactief en deskundig met ons mee!'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-07-13T10:16:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.