Verkeerde versie Itil-interview gepubliceerd

Het artikel 'Groot impact op middenkader; Itil biedt mogelijkheden om snel te veranderen' (Computable, 5 december) was voor mij een grote teleurstelling.

Het positieve gevoel na afloop van het interview verdween na het zien van het eindresultaat. Helaas is in Computable de niet geredigeerde versie van het interview terechtgekomen.
Hoewel ik in deze versie vooraf de pertinente onjuistheden heb aangegeven, zijn deze niet in de uiteindelijke gepubliceerde versie terechtgekomen. Hierdoor wordt de indruk gewekt dat ik directeur van Commit Information Systems ben. Dat is echter Cees de Wit. Zelf bekleed ik de functie van manager systems & services.
Commit is niet veertig medewerkers groot; dit geldt voor de afdeling Systems & Services. Commit bestaat uit 140 (vaste) medewerkers, die voor een (groot) deel SAP R/3 projecten, consultancy, ondersteuning en beheer leveren. Het is dan ook SAP R/3 dat draait op de veertig RS/6000 systemen en niet SMP, zoals vermeld in het artikel.
Daarnaast komt in het interview 'procedures' en ISO 9000 voor, alhoewel voortdurend gesproken is over processen ('de goede dingen doen'). De focus binnen Commit heeft gelegen op procesmatig werken. Helaas wordt in de gepubliceerde versie gesuggereerd dat dit gelijk staat aan procedureel werken.
Als laatste kan worden opgemerkt dat Commit behoort tot de internationale zuivelonderneming Campina Melkunie. Het hanteren van slechts de naam Campina is onjuist en hoogstens reclame voor een van de vele merken, welke door deze zuivelonderneming worden geproduceerd.
 
W. Siegers, Manager Systems & Services
Commit Information Systems bv

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-12-19T00:00:00.000Z W. Siegers
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.