The Heating Company op stoom met ISProjects

The Heating Company gaat ongeveer twintigduizend inkomende facturen per jaar verwerken in Infor LN met behulp van de digitale factuurverwerkingsoplossing van ISProjects. Deze facturen worden voor twaalf locaties verwerkt, in eerste instantie, in vier verschillende administraties. In totaal zijn ongeveer 35 medewerkers binnen de gehele organisatie betrokken bij het goedkeuren van de facturen.

The Heating Company is onderdeel van de bedrijvengroep Vaessen Industries en heeft zijn hoofdkantoor in Dilsen, België. Het bedrijf is vooral bekend van radiatormerken als Vasco, Brugman, Thermic en Superia. Het maakt de laatste jaren ook energiezuinige productsystemen voor ventilatie en vloerverwarming. De productiebedrijven bevinden zich in Tubbergen (Nederland), Zedelgem (België), Dilsen (België) en Legnica (Polen). The Heating Company telt ongeveer zevenhonderd medewerkers.

Kurt Brouwers, manager Finance en Accounting The Heating Company vertelt: 'Al in 2010 hebben wij ons georiënteerd in de markt voor digitale factuurverwerking. Wij waren op zoek naar een vereenvoudiging van het goedkeuringsproces, meer facturen laten verwerken door minder mensen en een digitaal archief. We hebben toen met een drietal potentiële leveranciers contact gehad en demo's bekeken. Het project heeft vervolgens stilgelegen tot eind 2012. Omdat wij destijds al overtuigd waren van ISProjects, verliep het keuzeproces vervolgens heel snel.'

Besparing

'De volledige integratie met Infor LN, het partnerschap met onze erp leverancier Infor en de prettige samenwerking met Martijn Delfgaauw van ISProjects hadden voor ons grotendeels de keuze bepaald. Verder vielen de gebruikersvriendelijkheid en duidelijke structuur van dit digitale factuurverwerkingspakket ons op. En tot slot kwam ISProjects naar voren met een zeer interessante mogelijke besparing in fte's. Dit maakte de keuze eenvoudig', gaat Brouwers verder.

'We zijn nu volop aan het uitrollen en dat verloopt zeer vlot. Ik wil anderen het advies geven te kiezen voor een pakket met een solide link tussen het erp en digitale factuurverwerkingspakket, dat versnelt het project. Daarnaast is het van belang dat de leveranciers goed samen kunnen werken. Als wij hier bijvoorbeeld wat acties uit moeten voeren, dan kunnen de Infor-consultants daar ook in bijspringen. Dat vind ik één van de grote voordelen die ik in de keuze voor ISProjects zag en nu in de praktijk ook zie. Daar zijn wij uiteraard zeer positief over', besluit Brouwers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-03-18T11:16:00.000Z Externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.