Mobiele video-oplossingen essentieel voor Boretti

Dit artikel delen:
iPhone 4S-left

Polycom, specialist in op open standaarden gebaseerde unified communications and collaboration-oplossingen (ucc), heeft een overeenkomst gesloten met Boretti, een Nederlandse producent van hoogwaardige keukenapparatuur. Boretti gebruikt Polycom RealPresence-video-oplossingen, inclusief Polycom RealPresence Mobile 2.0, om zijn werkzaamheden te stroomlijnen, de klantenservice te verbeteren en mobiele showrooms te bieden aan klanten, waar zij zich ook bevinden.

'Mijn salesteam werkt vanuit huis en is veel onderweg', zegt Bob Brilman, ceo van Boretti. 'Met de video-oplossingen van Polycom hebben we regelmatig over een veilige verbinding face-to-face overleg, waar medewerkers zich ook bevinden.'

Ieder lid van het Boretti-salesteam heeft een tablet met daarop Polycom RealPresence Mobile 2.0 geïnstalleerd. Zo bellen ze altijd in voor een afspraak of laten ze hun klanten de nieuwste producten zien door te videobellen met de showroom. Daarnaast beschikt het Boretti-serviceteam over een verbeterde klantenservice doordat ze klanten eenvoudig via video in contact brengen met productexperts. Zo helpen ze realtime problemen op te lossen en reparaties of storingen te identificeren.

'We gebruiken Polycom RealPresence-video binnen het gehele bedrijf', vult Brilman aan. 'Samenwerking via video is een essentieel middel in de ontwikkeling en voor het succes van Boretti. Het is binnen de organisatie inmiddels de standaardmanier van communiceren. Ik vraag tegenwoordig al mijn leveranciers, resellers en distributeurs in Europa gebruik te maken van video voor onze vergaderingen op afstand. Dit vind ik prettiger communiceren dan via telefoon of per e-mail, omdat communiceren via video staat voor eerlijkheid, vertrouwen en efficiëntie.' 

De implementatie bij Boretti is uitgevoerd door imotions, een partner van Polycom. De eisen van Boretti waren onder meer een veilig en stabiel systeem met een maximaal gebruiksgemak, interoperabiliteit en hoge schaalbaarheid. De RealPresence-oplossingen van Polycom voldoen aan deze eisen door een betrouwbare en eenvoudig te gebruiken omgeving te bieden met de mogelijkheid voor samenwerking vanuit meerdere locaties. Nu de vraag naar samenwerking met behulp van video toeneemt, gebruikt imotions zijn expertise om deze toepassing bij Boretti verder uit te breiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Dit klinkt zeker leuk als toepassing!, misschien is er ook al iets te zeggen over aantal gebruikers, gebruiksuren, gemiddeld aantal deelnemers per communicatie groep etc, want uiteindelijk bepaald de omvang van het gebruik pas echt het succes van de toepassing.!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-01-30T10:25:00.000Z Externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.