'Mogelijk' fout in artikel over de GBO

Dit artikel delen:

Onlangs is een artikel geplaatst over de GBO (Computable, 20 augustus). Het is goed voor Justitie om een keer met een wat opwekkender verhaal in de pers te verschijnen. De reacties die ik heb ontvangen zijn dan ook voor het grootste deel positief. Toch was er één negatieve bij die het gevolg is van, naar ik aanneem, een vergissing bij de eindredactie. Deze reactie kwam van mijn collega's van ICT-Services in Gouda, die het beheer verzorgen van de systemen voor het gevangeniswezen.

In het artikel wordt bij het tussenkopje 'Vrees voor landjepik' gesteld dat communicatie met DJI niet mogelijk was. Dit heeft in het door de GBO gecontroleerde en becommentarieerde artikel niet gestaan. In het geplaatste artikel is het woord 'mogelijk' aan het einde van de zin ingevoegd. Deze toevoeging heeft de betekenis en lading van de zin volledig veranderd en het een negatieve strekking gegeven.
Wij betreuren dit ten zeerste omdat het suggereert dat DJI een gesloten bastion was. Dit gold (en geldt) zeker voor de mensen die achter de tralies zitten, maar beslist niet voor de organisatie als geheel.
 
Th.M. Vorstermans,
directie GBO

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-09-10T00:00:00.000Z Th.M. Vorstermans